ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО КАРАДЕНТ

Каде што веќе 25 години, сјајните насмевки се наша одговорност.

Дентал центар КАРАДЕНТ

КАРАДЕНТ е приватен специјалистички стоматолошки центар изграден врз основа на долгогодишно искуство и високо квалификуван и мотивиран персонал. Тимот на Карадент континуирано врши едукација во земјата и во странство, се користат најнови технологии и високо квалитетни материјали по највисоките светски стандарди.

Сите стоматолошки услуги ви се достапни на едно место, од наједноставни до орално хируршки и импланти, благодарение на нашиот стручен тим кој се грижи за вашата насмевка, здравје и естетика.

Забоболка

Со регуларна стоматолошка проверка може да се утврди причината зад забоболката

Страв од стоматолог

Нудиме широк спектар на услуги кои ќе ви помогнат да ги надминете стравот од посета на стоматолог

Оштетен или скршен заб

Оштетените заби може да се третираат со протетска или естетска реконструкција

Парадонтопатија

Различни пародонтолошки третмани, прилагодени за вашите специфични здравствени потреби

Нерамни заби

Најсовремено решение за зацврстување на забите преку невидливи забни протези

Кариес и распаѓање

Со модерна технологија го откриваме распаѓањето во најрана фаза, за да го заштитиме забот

Дамки на забите

Неколку различни процедури за белење за да ги осветлите забите и да ја вратите насмевката на лицето

Изваден заб

Можеме да ја обновиме вашата насмевка со напредна имплантологија и протетика
  • Најсовремена Опрема
  • Најсовремени стоматолошки услуги
  • Загарантирана Услуга
  • Стоматолог за целото семејство
  • Бесплатна консултација
  • Дигитална рендгетска снимка
  • Пристапност
  • Високо квалитетни материјали

Закажи преглед

Консултативен преглед е бесплатен

Внесете ги вашите податоци во формата доле, а ние ќе ве контактираме набрзо: