Контакт

Ако имате некакво прашање или сакате да закажете консултативен преглед, контактирајте не преку телефонскиот број или контакт формата подолу.

АДРЕСА

Фредерик Шопен 12
1000, Скопје


ТЕЛЕФОН

+389 02 3112989
+389 075 278780


Понеделник
8:45 – 20:00
Вторник
8:45 – 20:00
Среда
8:45 – 20:00
Четврток
8:45 – 20:00
Петок
8:45 – 20:00
Сабота
8:45 – 13:30
Недела
Затворено

Закажи преглед

Консултативен преглед е бесплатен

Внесете ги вашите податоци во формата доле, а ние ќе ве контактираме набрзо: