Сеопфатни стоматолошки услуги

Во нашата клиника нудиме сеопфатни услуги од сите области на стоматологијата. Најсовремена стоматолошка опрема и висококвалитетни материјали, сите услуги се обезбедени во удобна, луксузна средина. Нови пациенти се добредојдени да закажат термин за бесплатна консултација со нашите специјалисти.

Забоболка

Со регуларна стоматолошка проверка може да се утврди причината зад забоболката

Страв од стоматолог

Нудиме широк спектар на услуги кои ќе ви помогнат да ги надминете стравот од посета на стоматолог

Оштетен или скршен заб

Оштетените заби може да се третираат со протетска или естетска реконструкција

Парадонтопатија

Различни пародонтолошки третмани, прилагодени за вашите специфични здравствени потреби

Нерамни заби

Најсовремено решение за зацврстување на забите преку невидливи забни протези

Кариес и распаѓање

Со модерна технологија го откриваме распаѓањето во најрана фаза, за да го заштитиме забот

Дамки на забите

Неколку различни процедури за белење за да ги осветлите забите и да ја вратите насмевката на лицето

Изваден заб

Можеме да ја обновиме вашата насмевка со напредна имплантологија и протетика

Закажи преглед

Консултативен преглед е бесплатен

Внесете ги вашите податоци во формата доле, а ние ќе ве контактираме набрзо: